Palkkapalvelut

Palkkojen oikein laskemisen ja ajallaan maksamisen ei tarvitse olla yrittäjän omalla vastuulla.

Hoidamme mielellämme kaikki tarvitsemasi palkanlaskentapalvelut. Useiden vuosien kokemuksella eri alojen palkanlaskennoista toteutamme palkkahallinnon ammattitaitoisesti, luotettavasti ja tarkasti. Kuten kirjanpidon, myös palkanlaskennan osalta palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä vierastamatta mitään toimialaa tai työehtospimusta.

Palkanlaskentapalveluumme kuuluu palkkojen laskenta sovituiksi maksupäiviksi, myös useammin kuin kerran kuukaudessa. Huomioimme laskennassa kaiken tarvittavan, mukaan lukien jäsenmaksujen sekä ulosottojen perinnän. Teemme seurannan niin ylitöiden kuin pekkasvapaidenkin osalta kunkin työehtosopimuksen ja toimialan tarpeet huomioiden. Lomapalkkalaskenta on niin ikään meille palkkahallinnon rutiinitoimenpide, jonka toteutamme osana laadukasta palkanlaskentapalveluamme. Yrityksesi työntekijän työsuhteen päättyessä myös lopputililaskenta hoituu avullamme mutkattomasti.

Meiltä yrityksesi työntekijät saavat aina heille maksetuista palkoista helposti luettavat palkkalaskelmat, haluamallaan tavalla joko paperisina tai verkkopalkkalaskelmina. Raportointivelvoitteesi niin työntekijöiden kuin viranomaisten suuntaan toteutuu kauttamme vaivatta. Teemme jokaisesta palkanlaskennasta tarvittavat palkkatietoilmoitukset tulorekisteriin toivomassasi laajuudessa sekä hoidamme työnantajan erillisilmoitukset.

Tuotamme palkkakirjanpidosta haluamasi raportit yrityksesi käyttöön ja arkistoimme palkka-aineiston. Palkkatiedot jaksotuksineen hoidetaan myös kirjanpitoon, jotta tiedot pysyvät silläkin puolella ajantasaisina ja tulos vastaa henkilöstökulujenkin jälkeen mahdollisimman hyvin todellisuutta.

Palkanlaskentaohjelmistoinamme ovat nykyaikaiset, sähköiset ohjelmistot, Fennoa sekä Heeros ePalkat. Järjestelmiä päivitetään jatkuvasti vastaamaan muuttuviin viranomaisraportointien vaatimuksiin. Ohjelmistoissamme ja toiminnassamme on huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Käsittelemme palkanlaskentaan liittyviä, usein arkaluontoisiakin asioita luottamuksella ja palvelemme sydämellä. Voit jättää palkkahallinnon meidän käsiimme rauhassa ja aina hyvillä mielin. Mikset siis tekisi sitä jo tänään?

Jätä meille tarjouspyyntö tai ole muuten yhteydessä, niin laaditaan sinun yrityksellesi paras palkkapalvelukokonaisuus.