Muut taloushallintopalvelut

Etkö vielä löytänyt etsimääsi? Onko mielessäsi jokin muu kuin kirjanpito-, palkkahallinto- tai aiemmin esittelemämme neuvontapalvelut?

Tulit oikeaan paikkaan. Tyypillisten tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme muitakin palveluita, joille yrityksillä on nykypäivänä enenevissä määrin käyttöä. Haluamme olla tilitoimistokumppani, jolta saat kattavasti erilaisia yrittäjän ja yrityksen arkea helpottavia palveluita, siksi emme rajoita tarjontaamme pelkästään perinteisiin palveluihin.

Reskontrien hoito ja laskutus
Etsitkö kirjanpitopalvelujen sijaan, tai lisäksi, ostoreskontran, myyntireskontran tai vain esimerkiksi myyntilaskutuksen hoitajaa? Me voimme ottaa reskontrasi hoitaaksemme. Mikäli olet kirjanpitoasiakkaamme, teemme sen lähtökohtaisesti omalla taloushallinto-ohjelmallamme, Fennoalla. Jos kuitenkin tarvitset pelkästään reskontranhoitopalveluamme, voimme opastuksen jälkeen käyttää myös yrityksenne omaa ohjelmaa. Reskontrien hoito ja laskutus -apumme on mahdollista saada joko jatkuvaluontoisena palveluna tai esimerkiksi loma-ajan tuuraustarpeeseen.

Talouspäällikköpalvelu
Jos kaipaat lisäapua yrityksesi talouden hoitoon, mutta työntekijän palkkaaminen erikseen sitä varten tuntuu turhalta tai liian suurelta kustannukselta, voit kääntyä meidän puoleemme. Meiltä saat talouspäällikköpalvelua, joka voidaan räätälöidä sisällöltään juuri sinun yrityksesi tilanteeseen sopivaksi. Talouspäällikköpalvelun kautta voimme esimerkiksi auttaa sinua taloushallintosi kehittämisessä, investointilaskelmissa ja investointien suunnittelussa tai vaikka rakentamalla tarpeisiisi vastaavan kustannuspaikkaseurannan. Palvelumme laajuus ja sisältö riippuvat täysin tarpeistasi ja toiveistasi. Tarkoituksenamme ei ole tarjota standardipakettia, joka sopii joltisesti kaikille, vaan kehittää kullekin asiakkaallemme oma, täysin sopiva ratkaisu.

Budjetointi, kassavirtaennusteet ja muut laskelmat
Meiltä on mahdollista saada kertaluonteisesti apua yrityksen budjetointiin, kassavirtaennusteisiin ja kannattavuuslaskentaan. Kirjanpitoasiakkaillemme räätälöimme mieluusti erilaisia raportteja suoraan kirjanpito-ohjelmaan, mutta voimme lisäksi tehdä erilaisia laskelmia ohjelman ulkopuolella, esimerkiksi Exceliä hyödyntäen. Tässäkin suhteessa vain tarpeesi on rajana; mietitään yhdessä, miten saadaan asiasi hoitumaan.

Henkilöstöhallinnon apu
Taloushallinnon ihmisinä ammattiosaamisemme on pääasiassa talouspuolella, mutta tarjoamme apuamme myös tiettyihin henkilöstöhallinnon osa-alueisiin, jotka normaalisti vievät yrittäjän aikaa. Kun haluat keskittyä vain omaan osaamisalueeseesi ja varsinaiseen työntekoon, voit antaa meidän hoitaa henkilöstöhallintosi kehittämistoimenpiteet, työterveyshuollon järjestämisen tai työhyvinvoinnin edistämiseen liittyviä asioita.

Jos kiinnostuit palveluistamme tai kaipaat talouspalvelua, jota tässä ei mainittu,
ota yhteyttä, niin laaditaan yhdessä sinulle ja yrityksellesi sopiva palveluratkaisu.