Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Kirjanpitovelvollisuudesta ei voi luistaa, mutta siihen liittyvän päänvaivan voi ulkoistaa.

Oli yhtiömuotosi tai toimialasi mikä hyvänsä, meillä sinua palvellaan. Palvelumme avulla lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen on jouhevaa ja voit luottaa siihen, että kirjanpitosi on aina ajallaan ja laadukkaasti tehty.

Käytössämme on moderni taloushallinnon pilvipalvelu, Fennoa, jonka avulla kirjanpidon pystyy pitämään päivittäin ajan tasalla ja raportteihin sekä muuhun kirjanpitoaineistoon on alati mutkaton pääsy. Mikäli et ole vielä uskaltanut sähköistää taloushallintoasi, uskomme, että meidän ohjelmamme ja palvelukonseptimme saa sinut tekemään sen. Ja ellei saa, ei hätää — me palvelemme silti. Teemme kirjanpidot myös perinteisellä mallilla, mikäli asiakkaamme kokee sen itselleen sopivimmaksi toimintamalliksi.

Kirjanpitopalvelumme sisältää sopimuksen mukaan kirjanpidon kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain tehtynä sekä oma-aloitteisten verojen ilmoitukset. Teemme kirjaukset kuukausittainkin niin lähelle tilinpäätöstasoa kuin kunkin asiakkaan kohdalla on mahdollista, jotta saat asiakkaanamme jatkuvasti mahdollisimman kuranttia tietoa ja tarvittaessa nopeasti esimerkiksi välitilinpäätöksen käyttöösi. Kuukausittaisten rutiinien lisäksi hoidamme vuosittain yrityksesi tilinpäätöksen sovitussa aikataulussa ja teemme verottajan edellyttämät veroilmoitukset ajallaan.

Kirjanpitoasiakkaanamme käytössäsi on jatkuvasti meidän ajantasainen asiantuntemuksemme. Haluamme jakaa tietämystämme sinulle kansankielisesti, niin ettei sinun tarvitse olla taloushallinnon asiantuntija ymmärtääksesi meitä ja päästäksesi perille omasta taloushallinnostasi.

Jätä meille tarjouspyyntö tai ole muuten yhteydessä. Päänvaivan ulkoistaminen kannattaa aina!